Hos SMEjendomme anvender vi markedets bedste løsning til digital ejendomskommunikation. Løsningen hedder ProBo og er en online kommunikationsplatformen, der er udviklet specielt til foreningers behov.

På ProBo kan administrator, beboere og bestyrelse let og tilgængeligt håndtere og dele din boligforenings nøgledokumenter. SMEjendomme sørger for løbende at vedligeholde din forenings dokumentarkiv, så relevante nøgledokumenter altid kan tilgås af din forenings beboere og bestyrelse. ProBo opfylder alle krav til persondataforordningen, og med øje for høj sikkerhed er alle dokumenter placeret på en sikker server, forbindelsen krypteret og der foretages dagligt back-up.

Med ProBo kan bestyrelser og administrator hurtigt kommunikere nyheder og vigtige informationer til foreningens beboere, og beboere kan internt kommunikere med andre beboere og skrive opslag på foreningens fælles digitale opslagstavle i ProBo. Desuden samler ProBo din forenings økonomi på ét sted, og som bestyrelsesmedlem kan du derfor let følge foreningens daglige økonomi, godkende foreningens fakturaer og tilgå bogførte bilag.

Beboere notificeres automatisk, nemt og hurtigt og ProBo sikrer derfor, at kommunikationen i din forening effektiviseres. Har din forening vedtaget mulighed for digital kommunikation, sparer ProBo samtidig din forening for tid, ressourcer og udgifter til f.eks. papir, porto og kopiering i forbindelse med eksempelvis udsendelse af indkaldelse til generalforsamlinger, generalforsamlingsreferater mv.

Er du allerede oprettet som bruger, så klik på knappen og log på din forenings ProBo.

Er du ikke oprettet i forvejen?
Er du ikke allerede oprettet med din personlige adgang til din forenings ProBo, så kontakt os på tlf. eller via support@prosedo.dk og få oplyst din forenings fælleskode til din personlige oprettelse i ProBo. Foreningens fælleskode benyttes kun én gang og er alene til din personlige adgang.