Ejendomsadministration

SMEjendomme varetager professionel ejendomsadministration på konkurrencedygtige vilkår. SMEjendomme har stor erfaring som rådgivere i administrative sager.

Udover den bogføringsmæssige del omfatter vor administration aktiv rådgivning og effektiv problemløsning, varetaget af både vore administratorer og advokater.

Fredede og bevaringsværdige ejendomme er vores specialister, da en stor del af de ejendomme vi administrerer ligger i Middelalderbyen i København. Brug vores specialviden og vores store netværk på området til ombygninger, ansøgning af støtte hos Kulturstyrelsen. Vi kan anbefale specialister som arkitekter og ingeniører der ved hvad disse særlige ejendomme kræver af specialviden.

I vores administrationsaftaler er inkluderet juridisk rådgivning som varetages af vore advokater, som er ansvarsforsikrede, modsat mange andre i administrationsbranchen.

Når du vælger at give SMEjendomme ansvaret for Deres ejendomme, får du mere en blot en “vicevært”, der klarer de mest nødvendige og presserende opgaver. SMEjendomme tilbyder en aktiv totalløsning, som klarer alle de opgaver, der er forbundet med administration – og i samarbejde med fagfolk sørger SMEjendomme for, at Deres ejendom forbliver en god og problemfri investering.

SMEjendomme administrerer blandt andet ejerforeninger, andelsboligforeninger samt privatejede udlejningsejendomme. Thomas Marker er i bestyrelse for foreningen: Advokater med Ejendomsadministration siden 2012, heraf som formand i 5 år.

Har Deres ejendom brug for en ny administrator er SMEjendomme ikke længere væk end et telefonopkald på 33 11 00 70 eller e-mail tm@advokat-marker.dk 

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på administrationsopgaver – vi påtager os også mindre administrationer men har en minimumspris på 30.000 pr år incl moms. Send seneste generalforsamlings referat, vedtægter og seneste årsregnskab, og vi kommer med en fair pris.